my first day teaching students. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 25, 2012

my first day teaching students.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D


today is going to be the my first day of being a teacher. first time dalam musim holiday ni aku bangun terus mandi. then tulis siap2 atas board comel yang aku beli tu benda yang aku nak ajar dorang hari ni, huhu

today, i am going to start my grammar class with few students including by sisters, cousins and kak han's punya anak-anak and kawan-kawan dia punya anak. wish me luck k. semalam nangis macam nak giler. hari ni aku harap i will be happy as usual. i really hope my students will love me, love my teaching and love ENGLISH!!! do pray for my success. setengah jam je lagi aku dah nak start ni,, aiyoyoyo,, neves giler nih!!!

ps- nak reply ke tak nak ek????

5 comments:

  1. wah teacher :) good luck Muja. Berbangga ade kawan cikgu English, English kite terbongkang2,mampu susun ayat atas report lab je.haha

    ReplyDelete
  2. wah teacher muja . hehe . mesti hebat BI ni . btw , good luck kak .

    ReplyDelete