pengalaman betul. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 23, 2012

pengalaman betul.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

semalam, time aku solat, sepupu aku suh anak lelaki dia, nabil, yang umur tak tau la berapa, solat tepi aku tapi belakang sikit and i was like kekoknya.
maybe this should be the thing that i should practise to become a  good mother in the future. hehe yang lawaknya nabil pakai kain semayang nenek dia yakni makcik aku,, tak pakai baju.
dah la budak tu kecik.
masa solat, aku dapat la rasa and bunyi dia gerak-gerak and dia betulkan kain yang nak terlondeh. tengah solat weh, kena control.
kang terbabas keluar bunyi ketawa naya kena solat balik.
pengalaman betul.
even my own younger brothers and sisters now tak solat ngan aku.
yang aku ingat sumayah je pernah berimamkan aku.
now, i know what missing somebody really means and it is very hurtful.

6 comments:

  1. haha . saborr je la ngn budak kecik tu .

    ReplyDelete
  2. nice blog ;) BWsini ye kalau suka follow la ye

    ReplyDelete
  3. huhu mai pun asyik jadi makmum...kene jadi imam gak ni...untuk masa depan..

    ReplyDelete
  4. suka tengok budak kecik pakai telekung.. yang tahu berdiri tegak dengan sujud je.. rukuknye takde.. hehehe
    comel :)

    ReplyDelete