penunggu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 27, 2012

penunggu

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku rasa aku study dah giler-giler
tap straight A's tak dapat-dapat juga
apa lagi sebenarnya yang tak kena
aku pikir sambil garu-garu kepala
macam dalam rambut kutu itu ada
kegatalan pun tidak sebenarnya
tapi hati ni yang tak semena-mena
dia sengaja buat tidur aku tak lena

benci betulla aku kalau dah cenggini
baju dalam baldi pun rasa malas nak cuci
risau aku ni dah memang berguni-guni
entah bila la bilik aku ni nak berseri
sememangnya aku ni tiada jati diri
niat sekadar niat tertinggal di hati
tidak jugak bergerak tangan dan kaki
haisyyy.. apa la aku ni nak jadi

aku buntu weh buntu tidakkah ko tahu
seram ketakutan ini memang berhantu
result disember ni memang dah tentu
kalau teruk memang otak aku jadi berkerutu
haissyyy, risaunya hati aku jadi tak menentu
tak berhenti-henti aku berjalan ke sini ke situ
kepada umi ngan abah aku pohon restu
andai result teruk kahwin bulan satu. :)

2 comments:

  1. Cantik blog Muja kalau kat mobile... Sweet gambar Muja kat header.,

    ReplyDelete
  2. waaa..mcm wat lirik lagu rap aje ni..hihi

    ReplyDelete