tak nak follow saya remove - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 12, 2012

tak nak follow saya remove

15 comments:

  1. hahaha laka-laka...muja folo saya!!!! *drama kt sini

    ReplyDelete
  2. fuh muja,mai ingat perempuan,lelaki rupanya....patut la takut...

    ReplyDelete
  3. owh..sudah pun berdepan dengan situasi ni..serius LOL

    ReplyDelete
  4. ekelah..tah pape tah..haha..tak rugi la die nak remove..kan kan kan..haha

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. masalah.. pegi paksa2 org pulak. :\

    visit me? http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. kehkehkehkeh..unfollow and follow u back muja....kehkeh

    nasib dia jumpe ko..kalau dengan aku memang kena bahan la dia..

    ReplyDelete
  8. aiyak.. ni mesti jenis yang pentingkan follower :p

    ReplyDelete
  9. banyak org..byk ragam..redha je la..

    ReplyDelete
  10. ohh kenal dia.. mmg sllu pkse org follow dia. ciss

    ReplyDelete
  11. dah kenapa dgn org tu..! hahaha..macam2 lah..kes FOLLOW mengFOLLOW secara DAHSYAT macam ni semakin berleluasa tak kira twitter,blog or apa2 je yg boleh diFOLLOW..! hehehe..=D

    ReplyDelete