this shows how different a man and a woman can be - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 07, 2012

this shows how different a man and a woman can be

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hello virtual world!!!! i am back!!! smile,,, no gloomy faces missing me anymore ok,, kih3,,, ok,, first entry ni,, i wanna share with you all about a quite not interesting but ok la conversation i had with someone just yesterday,,, do read and think,, and think wisely,, :D

aku : 
kurusnya la dia ni,,, kurus kering,, alahai kesian dia,, tinggal kulit dengan tulang je,, (sambil buat muka excited.. sengih-sengih mintak penampor)

dia : 
eh,, awak ni,, sedapnya mengata orang,,, awak memang macam ni ek,, awak memang suka mengata orang ek,, tak baik la awak,, dah dia memang kurus nak buat macam mana,, huh (nada and muka tak puas hati bekerjasama menterkejut berukkan aku)

aku : 
eh,, saya cakap dia kurus je. lagipun perempuan suka sangat amat tau kalau orang cakap dorang kurus. saya pun suka bila awak cakap saya kurus biarpun saya tau saya gemuk. saya sebenaranya sedang memuji dia bila saya kata dia kurus,, awak tak suka ke saya cakap awak kurus? (lebar panjang menerangkan tanda tidak puas hati,, mz pun cakap aku ni kalau cakap tahu nak menang je)

dia : 
tak. (short and honest and direct and straight-forward)

aku- wanita

dia- lelaki
normal la conversation di atas tu,,, actually it shows how different a boy and a girl can be from each other,, so,, fikir sebelum bertindak,, eh,, ada kaitan ke,, lalalalala


 Banner

2 comments:

  1. girls talk more than boys ok. thats fact :) approve dah pun melalui conversation di atas.

    heee

    ReplyDelete
  2. hehe..tak semua lelaki paham perempuan. tapi kalau diorang mengutuk tu lagi dahsyat.. kalau perempuan tu gemok, memang macam2 lah diorang akan cakap. sampai menangis perempuan gemuk tu.. kesian tau. kita yang dengar pun sakit hati... grrr

    ReplyDelete