31 DISEMBER 2012 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 31, 2012

31 DISEMBER 2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D


  • hari terakhir di rumah pada tahun 2012
  • hari terakhir berumur 20
  • hari terakhir rasa muda
  • hari terakhir usaha memujuk yang tidak berjaya
  • hari terakhir pelajar persediaan
  • hari terakhir online di rumah pada tahun 2012
azam:
  • dapat 4 flat dalam exam yang akan datang
  • nak focus dalam pelajaran sefokus-fokusnya
  • nak jadi muslimah berjaya dalam segala aspect
  • nak berjaya di dunia dan di akhirat
  • nak berbakti kepada ibu bapa
  • nak belajar makan dengan berpada-pada
  • nak belajar berjimat dan bersyukur
  • nak belajar bersosial dengan betul dan disukai semua
  • nak berkawan dengan semua orang
  • nak membina rangkaian perkawanan yang luas dan kukuh
amiin ya Rabbal Alamiin

sesungguh bila korang dah habis baca yang di atas, and kamu tengah membaca ayat ini, kita dah di tahun baru,, alhamdulillah,, Allah masih beri peluang untuk kita bertaubat dan teruskan tugas untuk beribadah kepadaNya.

8 comments:

  1. semoga azam 2013 dapat dilaksanakan.. insya allah.. selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  2. harap kejayaan sentiasa bersama Muja tak kira lah tahun bila2 pon.. asalkan apa yg kita buat tu di redhai oleh Allah hendaknya...

    ReplyDelete
  3. Hye Hye Hyeeee! Assalamualaikum :') BW Hereeee! Hihi

    ReplyDelete
  4. Hye Hye Hyeeee! Assalamualaikum :') BW Hereeee! Hihi

    ReplyDelete
  5. Yeah.. Moga kebahagia yg dimiliki hari ni berkekalan malah lebih hebat dari yg sebelumnya.. Yg berlalu adalah sejarah tp kita masih diberikan waktu utk memperbaikinya..
    ~salam 2013 muja

    ReplyDelete
  6. amin.......... terima kasih muja sebab membuatkan saya berdoa sekali... selamat tahun baru muja :)

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru muja...semoga boleh capai semua tu...insyaAllah

    ReplyDelete