akhirnya ia benar-benar terjadi - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 15, 2012

akhirnya ia benar-benar terjadi

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

kitorang putus.
aku yang mintak. aku tak rugi sebab aku hanya hilang orang yang tidak menyayangi aku.
dia rugi. dia biarkan aku pergi. dia hilang orang yang paling menyayangi dirinya.
inspired by facebook.

dulu aku pernah tulis satu entry best bertajuk LAGU UNTUK XBF AKU. akhirnya ia betul-betul berlaku and i don't have any regret for it to happen. aku pernah gitau yang akan ada dua jenis xgf dalam hidup aku. for your information this song today i dedicate to MY HATRED XBF. :D cer baca entry INI << aku mention about 2 types of xbf.

hari ni kira entry tunaikan janji la lebey kurang. aku nak tujukan lagu ni khas untuk xbf aku yang menggantung aku tak bertali, aku tanya, katanya nak fikir dulu. boleh tak cakap, 'ok, kita putus'. kan senang. aku pun tak faham apa perlunya seorang laki menyeksa jiwa raga seorang perempuan. kalau tak sayang, lepaskan. biar wanita ni boleh cari yang sayangkan dia. bukan Menunggu Macam Orang Bodoh.

 tapi aku dah anggap dia tak de kena mengena dengan aku lagi dah. lantak la. so, this song is specially dedicated to you, my hatred beloved bf. hope you do enjoy it as much as i do :D

Putus by Melda Ahmad


aku duduk sendirian di kamarku
menangis sendirian kerna mu
kau tinggalkan aku
kau cari yang lain tergamakmu
merobek hati ku

aku duduk sendirian di kamarku
menangis sendirian kerna mu
kau tinggalkan aku
kau cari yang lain
tergamakmu merobek hati ku

tapi setelah kau pergi
aku mendapat lebih baik darimu
dia hargai aku dia sayangi aku
lebih daripada mu

aku ingin kau tau betapa kugembira
tidak lagi ku bersamamu
namun pastinya nanti kau akan sedari
yang kau perlu cintaku

yang kau perlu cintaku


insya ALLAH ada hikmat di sebalik setiap kejadian. ALLAH has a better plan for me. ALLAH wants the best for me. and definitely, the best for me is not him.

2 comments:

  1. muja di tag

    http://www.menulismenconteng.my/2012/12/contest-photo-editor-by-farah-mohd-din.html

    ReplyDelete
  2. 1st time dengar lagu ni...
    layanlah kejap~~

    ReplyDelete