Baju Puteri-puteri Disney Direka Oleh Pereka Baju Berjenama - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 13, 2012

Baju Puteri-puteri Disney Direka Oleh Pereka Baju Berjenama

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

Baju-baju Puteri-puteri Disney Direka Oleh Pereka Baju Berjenama | bila aku jenjalan kat blog yang dok kat bloglist aku tuh which i always do everyday, aku jumpa satu post yang aku rasa macam can't resist to copy. seriously, memang cantik sesangat. mesti kena abadikan di blog picisan macam aku ni.

yang aku nak kongsi ngan korang adalah baju puteri-puteri disney yang dah direka oleh pereka hebat dunia. seriously lawa giler sebab tu aku macam tak leh lupakan macam tu je, aku kena jugak tepek kat blog aku nih. so that aku boleh rasa bajet-bajet princess. email aku pun dah princess_arorae[at]yahoo.co.uk. nampak tak betapa aku nak jadi princess?? hehe 

enjoy the view.. tengok pun kira ok walaupun nak beli memang tak kan mampu sampai bebila.. :D


cantiknya! overdose! kalaulah juga murah-murah, memang tak boleh lepaskan untuk beli baju puteri disney ni. kalau ada, memang kita sahaja yang ada. kreatif sungguh pelukis animasi watak puteri disney tapi bagi muja, yang lagi kreatif adalah pereka baju mereka dan menjadikan imaginasi pelukis menjadi realiti. hebat hebat. tak terfikir sesuatu dalam kaca boleh jadi real macam ni. :)

Wassalaam.

9 comments:

  1. Woowee ! Ohsemm ! Cantik2 lar baju dia. Kalau lar ash dapat satu kan bagus. hihi. ^-^

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Ok..lana pun berkenan juga sbnrnya,hahaha

    Especially yg cinderella n beauty n the beast tu..suka gaun2 camtu ^_^

    ReplyDelete
  3. @Ashjbxoxo muja hanya boleh bermimpin,, ribuan jutaan kot,, adess,,

    ReplyDelete
  4. @Tinta Lana lawa sangat yang belle,, sangat2 lawa,, hehe

    ReplyDelete
  5. lawa lawa seme!
    teringin nak pakai satu..haha

    ReplyDelete
  6. cantik nyeeee....suka la..nak pakai jugak tap...ada ke saiz den..?

    ReplyDelete