beginila kot aku dan dia. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 16, 2012

beginila kot aku dan dia.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
competition mudah. boleh g jepun. tak join rugi :D

kami saling sayang walau tak pernah bersua muka
kami saling rindu walau tak pernah bertemu mata
kami saling cinta walau tak pernah sekali berjumpa
kami saling kasih walau tak pernah makan semeja

kami saling mengingati dalam doa setiap masa
kami saling khuatir kami akan berpisah jua
kami salah berfikir kalau tak de mesej diterima
kami saling resah kalau call tak kunjung tiba

kami saling membimbangi keselamatan each other
kami saling serba salah mengecilkan hati each other
kami saling fikir macam mana nak jaga hati each other
kami saling memperingatkan each other

kami saling risau kalau salah seorang sakit
kami saling rasa sakit yang perit
kami tak kisah sakit itu berjangkit
kami akan bertahan sampai tidak sakit

kami saling khuatir kami dilupa suatu hari nanti
kerana itu kami berani berjanji
kami berjanji sehidup semati
bukan macam orang tu, berjanji untuk memungkiri

this poem goest to my beloved best friend forever, mz. terselit jugak rasa nak marah aku kat xbf aku dalam entry ni kat last line. sorry. hahaha!!!!


 Banner

4 comments: