berakhirnya satu penantian daripada Nuffnang. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 08, 2012

berakhirnya satu penantian daripada Nuffnang.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

13th CPUV AD

lepas je aku cashed out earning kat NUFFNANG almost two months ago, aku dah tak dapat dah buffered earning and i don't know why. maybe because aku dah lama tak hantar surat cinta kat dorang. yes. mentang-mentang dah dapat 12 CPUV ADS, aku macam dah lupa diri. orang lain dah berpuluh ratus pun tak lupa diri macam aku. hehehe. Oh yer, aku dah tengok status cash out aku. SENT. dorang anta guna check kan? so, i am waiting to share with all of you my first NUFFNANG given check. seriously i am so excited. :D

then kalau tak silap aku, aku start dalam 2 minggu hantar tickets and update survey almost everyday to NUFFNANG. alhamdulillah akhirnya mereka ingat juga yang blog Nurmujahidah ni wujud. maybe dorang terlupa kot. sebab dah lama tak cintan-cintun ngan dorang. hehe. ternyata, walaupun kita update selalu, selagi kita tak hantar dorang surat cinta @ ticket, they tend to forget us maybe. maybe la. kan beribu blog dorang nak kena arrange. so, my advice to all of you, sila anta ticket. kurang-kurang 4 ke seminggu. baru la korang sentiasa di hati NUFFNANG. :D

alhamdulillah, CPUV AD baru dah muncul kat account NUFFNANG aku. sangat-sangat bersyukur and rasa macam berbaloi je aku dok share entry aku kat merata tempat. rasa macam nak berbaik semula dengan NUFFNANG. hari tu sempat jugak rasa nak curang. hehehe. dah orang buat-buat tak ingat kat kita. mestilah kita terpikir nak cari orang lain kan? ternyata, bukan dia tak ingat, maybe NUFFNANG terlepas pandang. so, aku nak remain loyal lagi buat masa sekarang. :D


CPUV AD aku yang latest is about TAYLOR'S UNIVERSITY. bebudak lepasan SPM, silakan sebab setahu aku, TAYLOR'S UNIVERSITY ni ada bagi scholarships for those yang nak study di  Malaysia and oversea. so, you should try seriously. aku pun pernah try dulu. ditakdirkan dorang tak nak students with C+ in their Chemistry macam aku nih. hahaha. it is fated. but your future is still a mystery. so, you definitely should try. it is for your own good. :D

ps- aku nak tulis apa ek kat next entry. aiyaak.

9 comments:

  1. sy pun tgh tgu cek smp.mgkn awl bln dpn.hihi..lps tu mcm da slow bt entry sbb bz kje..tibe2 masuk 2 be.hihi..tp amount start ckit la compare dl2 be dtg.lps tu smlm masuk g be.hihi...untung2..:)

    ReplyDelete
  2. Congrates Muja!Dpat check tu bolehla spent siket buat GA.Haha~

    ReplyDelete
  3. @Kelana Cinta adusss,, fobia sikit bab buat ga ni,, kena sedia mental and fizikal dulu,, haha

    ReplyDelete