blog aku 5 star. one of my first times. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 10, 2012

blog aku 5 star. one of my first times.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

akhirnya capai 5 star hari ni kat bahagian large rectangle. yang aku tahu makin banyak star makin bagus la maksudnya ruang iklan kita tu berfungsi. cara dia indicate nak letak berapa star tu aku tak tahu pulak. ok. ticket untuk NUFFNANG hari ini aku akan bertanya pasal hal itu. hehe


setahu aku, first time la bahagian ads aku ni ada yang dapat 5 stars. kih3. alhamdulillah. walaupun aku tak tahu pun kelebihan berstar ni but i know it is good for my blog. haha. tu pun berdasarkan caption kat bawah tu. itu jela. kih3. aku ni blogger picisan. macam biasa la. hal kecik pun aku nak gebang sebab there is always my first time in my blogging experience. 

to name a few of my first time experiences.

first time dapat be
first time cash out
first time dapat cheque
first time menang ga
first time try nak dapatkan domain

antara kenangan first time yang aku tunggu ialah:
  • first time join blogger gatherings. jealous tengok bloggers utara buat entry gathering dorang kt pulau pinang.
  • first time gi blogging events especially yang dianjurkan oleh NUFFNANG. hari tu ada je dapat invitation. tapi tak leh pegi. takut nak mintak ngan abah.
  • first time dapat anugerah blogger. wah, tunggu aku jadi macam FATIN LIYANA dulu la. impian sentiasa MUNGKIN jadi kenyataan. :D
  • first time masuk majalah or newspaper. jealous tengok bloggers gitau dorang masuk majalah Remaja. hehe
  • first time dapat earning ratusan. yang aku pernah cash out sebelum ni puluhan ringgit je. lepas ni nak sabar sampai at least seratus baru nak cash out. :P
  • first time makan semeja dengan zackzukhairi. semua entry dia aku dah khatam. alangkah bagus kalau aku boleh baca AL QURAN macam aku baca blog dia.
  • first time dapat gadget sebagai hadiah giveaway. mengharap daripada blog DENAIHATI jela. insya ALLAH contest seo mendatang aku join. hehe
SO, starting from this entry, i will label this kind of entry as my first times :D


3 comments: