blogger picisan baru tahu page rank dia. apa itu PR? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 08, 2012

blogger picisan baru tahu page rank dia. apa itu PR?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

siapakah blogger picisan tersebut? aku la. huh. lambat and slow betul aku punya progress dalam blogging world ni. dah bertahun jugak la aku berblogging but only now aku ada desire nak check page rank. tu pun without even knowing the meaning of page rank is. haha. lol :P


page rank aku sekarang PR 1. makin tinggi nilai PR, makin bagus la maksudnya blog kita tu. makin tinggi makin hot la SEO kita. ok. tu je yang aku tahu. eh. PR 0 pun ada tau. so, aku dah cukup bangga dengan PR 1. nak naik PR 2. adusshhh.. maybe kena tunggu aku jadi macam BLOG BAKUL dulu kot. yang penuh informasi. blog aku ape je yang ada. hehe. nak check PR korang? CLICK HERE :D

ps- alexa rank tu ape pulak???? haha!!!

5 comments:

  1. alexa rank kita semakin sikit, makin bagus..means, ramai pengunjung blog kita dalam sehari...

    ReplyDelete
  2. hehehe din pun tk brapa paham dgn pr dan alexa ni haha

    salam singgah http://dingraphic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah.. bagus2. keep it up tau muja..hehehehe

    ReplyDelete