blogging club on GOOGLE+ for all of you :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 10, 2012

blogging club on GOOGLE+ for all of you :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

excited excited excited!!!!

hari ni i want to introduce you all to my BLOGGING CLUB on GOOGLE+. dia macam group la kalau kat fb, tapi kat GOOGLE+ dia dipanggil community. korang boleh ping blog korang kat situ. dialu-alukan. seriously honestly, aku still noob pasal benda ni. aku memang jenis lembap sikit bab-bab nak discover new things ni. but i hope korang boleh join benda ni,, hehe,,

click apple pie to join BLOGGING GROUP :D

aku letak gambar ni sebagai profile so that korang rasa kebulur nak join BLOGGING GROUP,, hehe

ps- yang aku geramnya, aku tak leh invite terus all people in FOLLOWING CIRCLE. following la circle paling besar. grrrr... nape yang tak canggih sangat benda ni. susah la nak invite sorang-sorang. haiysss!!!!

1 comment:

  1. hahaha.. Saya pun masih x faham lg benda nie sampai skg.... ish.. ish.. lembabnya aku :D

    ReplyDelete