bongkok? gemuk? lemah dan lesu? atasinya!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 09, 2012

bongkok? gemuk? lemah dan lesu? atasinya!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

nak? sila bagi kod "MUJA"

hari i want to introduce to you all about the famous thing of all time!!! hehe. aku rasa gemuk, aku rasa tak bertenaga, aku rasa lemah, aku rasa aku bongkok. semua ni mesti korang pernah rasa at least sekali seumur hidup kan?? mengaku je tak de yang marah. hehe. dont worry. i have got something very interesting to share with you all today. seriously aku rasa macam excited amat nak share ngan korang pasal benda ni. rasa matured. haha.

i want to share with you about Premium Beautiful!!! *clap clap clap. korang dengar Premium Beautiful pun aku rasa korang dah tau kan apa dia Premium Beautiful ni sebenarnya kan? dah famous serata alam. gi blog ni ada banner dia. gi blog tu ada banner dia. nampak sangat bloggers dapat ramai pelanggan. nampak sangat makhluk bernama manusia memang cintakan product ni. banyak blogger yang guna you. aku ni jenis kalau blogger yang bagi review, aku lagi percaya daripada baca kat surat khabar ke hapa. maybe sebab ada keikhlasan dalam penulisan dorang kot. hehehe

kalau korang pengikut setia FATIN LIYANA korang mesti tau punya sebab FL pun guna PB ni. tak percaya? aku gitau penuh kejujuran kot. aisshhh. ok. cer gi godek blog FL dengan sesungguh hati. jangan lupa godek blog JEJARI RUNCING jugak. confirm ada entry pasal korset Premium Beautiful nih. huhu. You know what, i have been dreaming to get this corset for myself one day. hehe. yela. dah aku nak slim. slim tu maybe the second factor, the first factor would be to become healthy. health is first. :D

so, now, i am going to promote the same thing today. i want to share with you all about Premium Beautiful by Fariha Abdullah. as usual, kalau barang tak best, tak rasa lak aku nak share kat my precious blog of mine ni. hehe.

do click banner above to get Premium Beautiful now.


do click above to go to the fan page.

below is the list of PB's advantages:

1. Premium Beautiful merupakan PERINTIS / PIONEER kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 15 years. 

2. SUPERBRAND iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. 

3. Mendapat PENGIKTIRAFAN Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. 

4. ONE STOP CENTRE – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful. 

5. Kecanggihan TEKNOLOGI datang dari 3 buah negara maju: 

a) Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang. 

b) Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau. 

c) Japan – Teknologi F.I.R 

6. MAMPU dimiliki oleh semua orang.( Bukan lagi dikira sebagai barang mewah tetapi boleh dianggap sebagai barang keperluan yang mesti dimiliki oleh setiap wanita). 

7. Jaminan seumur hidup(LIFE TIME WARRANTY). So, jika ada sebarang kerosakan akan direpair secara Free Of Charge.


satu lagi yang aku tau, corset Premium Beautiful ni bukan main beli camtu je tau, bukan main ikut saiz S ke M ke L. tapi Premium Beautiful corset akan dijahit mengikut figure pengguna. maybe dorang alter kot mengikut saiz badan someone tu. caranya aku tak tau tapi yang aku tau it will fit perfectly to everybody. for your information. not only Premium Beautiful is sold there in the blog. there are
  • korset premium beautiful
  • garam buluh
  • lactolite
  • bb plus 
to get more information, do contact the owner of 
H/P: 017 654 7262 / 017 347 9535
FB: Norfariha Binti Abdullah
EMAIL:farihaabdullah@gmail.com

ps- will definitely get one for myself one day. amiiin. yang paling penting, untuk pengunjung blog muja, korang akan dapat harga istimewa!!! clap clap clap!!!! just have to write the code 'MUJA'. happy trying :D

10 comments:

  1. @MAY review la sikit cm.. kasi muja semangat nak pakai jugak,, hahaa

    ReplyDelete
  2. jom2....sape2 yg ingin pakai pb korset,just msj,whatsapp or pm at my fb and key word "MUJA" for special price....

    my phone no: 017 654 7262/ 017 347 9535

    ReplyDelete