cukupkah kesungguhan itu? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 17, 2012

cukupkah kesungguhan itu?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

kebelakangan fikiran jadi buntu dengan problem membelenggu
menjadikan aku berfikir sampai muka berjerawat batu
walaupun benda tak penting untuk mendapat perhatianku
aku tetap memikirkan sampai otak aku jadi tepu

aku selalu berfikir tanpa arah tuju
kengkadang benda ini kengkadang benda itu
padahal tak penting pun nak pikey benda cenggitu
tapi aku tetap pikey macam hantu

bersungguh ke aku dalam melakukan sesuatu
aku dah bagi yang terbaik ke dalam usahaku
aku dah cuba sedaya upaya ke untuk capai impianku
aku dah buat segala termampu ke untuk capai yang kumahu

betul ke belum bersungguh sebab tu belum berjaya
betul ke tangga kejayaan itu adalah usaha
betul ke selagi tak berjaya kena terus berusaha
betul ke suatu hari nanti akan berjaya juga

aku dah berusaha lupakan dia
aku dah patahkan sim card untuk putuskan hubungan dengan dia
tapi aku renew balik
aku dah masukkan no dia dalam screened list
tapi aku tengok jugak mesej di situ
aku dah tak mesej dia
tapi aku taip tapi aku delete balik
aku dah tak call dia
tapi aku click butang hijau dan merah cepat-cepat
aku dah tak cakap dengan dia
kenapa dia masih belum kulupa
mungkin masih tidak cukup kesungguhan




1 comment:

  1. Assalamualaikum muja, akak nak tanya pasal giveaway domain tu. akak kena check email dulu ke? sebab macam http://www.coklateyes.my cakap kat tuto kena dapat 4 email baru boleh proceed. ni buat apa tak jadi pun...

    ReplyDelete