dating ngan dorang lagi best laa.. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 22, 2012

dating ngan dorang lagi best laa..

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

dok tengah online tengah kesyokan melampau, datang adik aku bagi tau yang abah nak bawa kitorang gi makan tomyam. aku tak solat lagi. sangat bagus. solat tak tahu la khusyuk ke tak, pakai serba selekeh, terus capai beg duit and hand phone. hari ni impian aku untuk belanja family aku tercapai la nampaknya. alhamdulillah

aku makan

  • nasi putih
  • tomyam
  • air batu campur @ abc
  • fresh orange
  • air suam
  • keropok goreng
  • popia goreng
kongsi dengan adik aku si amer. yang lain makan yang sejenis je. huda dengan kuey tiaw tomyam, umi, zie dengan umar nasi air. lantak dorang la kan. abah lak lagi la rugi. dah makan kenyang kat kampung. melepas dia merasa aku belanja. tapi tomyam yang banyak tu dia habiskan jugak. huhu. kadang-kadang abah boleh je jadi penyayang :P

kaitannya dengan post title, dating dengan family lagi best and rasa lebih bermakna daripada dating dengan si dia yang hanya mencari time rasa dia perlu sahaja. sangat selfish, pentingkan diri, bajet hebat!!!!! wah,, rasa puas hati sangat tiap kali letak tanda seru. :D

ps- aku rasa macam nak buat entry pasal blog gadgets.. tunggu k :D


No comments:

Post a Comment