dorang yang suka kalau orang lain suka hati. eh, dorang macam aku lah. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 04, 2012

dorang yang suka kalau orang lain suka hati. eh, dorang macam aku lah.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

entry ini akan sentiasa di edit. tu pun kalau aku ingat. mereka ini blogger yang tak kisah memerah keringat. tak kisah kalau blog dorang berat dengan review yang sarat. tak kisah orang yang direview ingat ke tak ingat. mereka rela berpenat. nasib baik aku budak baik yang takut kena piat. kena piat kalau jasa orang dibalas liat.

manusia selalu lupa. kalau aku ingat and jumpa blog yang sudi review blog aku punya. konfirm aku tepek blog dorang dalam entry ni juga. sebagai membalas jasa. aku harap bloggers di bawah ni akan suka. macam dorang dah buat aku gembira. bila aku tahu blog aku orang kenal rupa-rupanya. hehe. bahagia, sungguh bahagia.

so, below is the list of blog reviews of my blog. i really appreciate their effort in promoting my blog. tak kira la comment diberi menyakitkan and menyedapkan. sume aku terima dengan reda je,, jangan risau. hehe. click la header dorang and wallah!!! korang akan berkenalan dengan blogger yang suka membantu orang lain,, :D

  • Lana
  • anis athia
  • ✿Emas✿Putih✿Blog✿
  • Aiman Aziz
  • ! Amer Corner

19 comments:

  1. Sy tag awk di http://miseyz.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html

    ReplyDelete
  2. buat baik dibalas baik kan muja..hikhik

    ReplyDelete
  3. waaahhh ramai nye review muja !! famous amos lahh.. hihi :D

    ReplyDelete
  4. perasaan kene review tu memang best kan? :)

    ReplyDelete