FELLINA INCHLOSS + VITAMIN C in trial phase - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 24, 2012

FELLINA INCHLOSS + VITAMIN C in trial phase

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku bangun pagi. aku tengok di cermin diri sendiri. urrrghh!!! tensionnye tengok jerawat di muka ni.
tengok kes pembelaan lemak di muka sendiri, sepanjang cuti ni buat jatuh ke takat berbahaya dah keyakinan diri ini.

bila aku berjalan-jalan ke negara facebook yang berjuta-juta penduduknya. aku jumpa product pelancingan dinamakan felina. aku gi sini nampak dia. aku gi sana dia jugak yang mata aku jumpa. maybe sudah jodoh aku dengan dia.

kebetulan aku tengok ada senior aku post kat group ipg. dia dok tengah buat promosi.
2 fellina = RM120 (asal RM 150) memang rugi sape tak beli.
fellina + vit c = R75 ni kes beli satu Fellina dapat free vit c!!!
punyala murah sape beli memang tak rugi.

so aku buat keputusan nak pakai FELLINA INCHLOSS + VITAMIN C. aku tengok banyak je testimoni pasal dorang ni. yang pasti dah dapat kelulusan kementerian kesihatan dan dipercayai. aku nak try dulu tak lama lagi. kalau aku rasa berpuas hati. baru aku tulis testimoni. khas untuk pembaca blog ini. yang sentiasa mengupdatekan diri. di blog picisanku hari demi hari.

korang nak try macam aku ni? korang cari kat fb. pastikan cari before 31 dis sebab banyak yang buat promosi sekarang ni.

ps- aku bukan dealer product ni.


7 comments:

  1. hehe muja, kalo pas pakai ni berkesan boleh la jd dealer plak pasni... boleh akk cube plak :D

    ReplyDelete
  2. jumpa iklan tue jgk ... tp yana bkn nk buang nk kene tmbh lemak ada ler.. hehehh

    ReplyDelete
  3. kalau muja pakai berkesan, bolehlah jadi dealer nanti... ^_^

    ReplyDelete