girls' favourite past time - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 20, 2012

girls' favourite past time

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

hari ni tak banyak sangat aku blogging walaupun ada beberapa entry jugak aku publish. kalau aku semangat dalam 10 entries per day pun aku layan. hehe. kali aku nak share ngan korang about my favourite past time. aku rasa ramai yang kongsi hobi cam aku ni which is to

go through the dress and attires in albums on facebook. 

kalau dulu nak window shopping kena gi mall dulu, kena habiskan minyak kereta dulu, kena habiskan make up dulu, kena tempuh traffic jam dulu. kini tidak lagi. thanks Mark Zuckerberg!!!
kih3. jangan tipu cakap tak suka sebabnya memang dah norma jadi perempuan, macam tula :D hari ni aku nak share ngan korang few of favourite types of dress which i will definitely get one for myself and you can join me too. *clap clap clap!!!! :D so scroll down k.

Required details

Name :
H/P no :
Address (must include poscode):
Order (code, color & size if any):


aku suka sangat baju ni sebab cutting dia comel, and kat bawah dia tu kembang, boleh tutup yang kat bawah mana-mana berlebihan. yang atas pulak pastikan tudung tutup semua yang perlu k. :D

code:ECC 31 black
size: free size
Material: Cotton
Shoulder: 34CM
Sleeve Length: 61CM
Bust: 80CM
Waistline: 70CM
Shirt Length: 75CM



baju ni nampak sweet kan? macam orang mat salleh salu pakai and i have always have the want to own one like this. macam biasa, ukur baju di badan sendiri. bukan badan adik ye :)

code:ECC 40 pink
size:free size
Material: Lace + Sueding Cotton
Shoulder: 36CM
Sleeve Length: 57CM
Bust: 84CM
Waistline: 72CM
Shirt Length: 74CM 



ni adik beradik je ngan yang atas, cuma warna dia hitam. jugak sweet but aku prefer yang atas. i am so into pastels. but still, black is elegant. black black mangosteen more black more sweet. hehe

code:ECC 40 black
size:free size
Material: Lace + Sueding Cotton
Shoulder: 36CM
Sleeve Length: 57CM
Bust: 84CM
Waistline: 72CM
Shirt Length: 74CM 




FOR MORE MARVELOUS DRESS CLICK HERE

tak puas lagi ek?

CLICK SINI PUN BOLEH JUGAK :D

kalau ada yang berkenan, pm la muja k. jangan segan silu. tak makan orangnya.. hehe

tazkirah untuk hari ini:
kalau badan kita saiz S, baju kita saiz M
kalau badan kita M, baju kita L.

kalau kita tahu kita perempuan
kalau kita tahu kita ada curve yang cantik atas bawah
labuhkanlah tudung
labuhkanlah baju
lagi cantik kot. tanya pakwe korang mana dorang lagi suka, ketat ke sedang-sedang. :D

tahu tak badan kita ni berongga? dorang pun nak bernafas jugak. kalau dah badan S baju S, peluh nak meleleh pun susah. nak stabilize body temperature pun payah. renung-renungkanlah. :D

No comments:

Post a Comment