JOM CIPTA BAHAGIA - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 28, 2012

JOM CIPTA BAHAGIA

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

ps-semua yang dinyatakan adalah pendapat muja semata-mata. terpulang kepada pemilik blog untuk mengikut atau membiarkan pendapat ini. harap tiada kecederaan hati berlaku.

cik mar ni antara peserta yang sertai GA FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS tapi muja sedih jugak nape blog cik mar tak bertukar urlnya. cik mar mesti ada alasan tersendiri. muja sendiri pun rasa macam nak give up time set up domain hari tu. susah bebenor. huhuhu

pujian:
  • header dah cantik and center. cik mar buat sendiri ek? warna-warni and cute sangat. muja suke. blog ni tak leh right click so muja print screen. jangan marah ye :D
  • thank you sebab letak gadget top commentor sebab dah ada nama muja di situ. kih3. insya Allah muja akan selalu komen di blog warna warni ni k :D
kritikan:
  • nuffnang kat sidebar tu letak kat atas sekali k sebab antara tips dapat CPUV AD, placing kena yang terbaik. mana tahu lepas tukar je dapat be seketul. hehe
  • bagi muja label dengan feedjit kurang perlu kot untuk letak dalam entry. kalau di blog informasi maybe label ni element penting memudahkan pembaca, tapi blog ni personal kan. kalau yang nak selalu tengok, buat tab nampak lebih ok and kemas.
  • sebab blog ni tak leh right click apa kata buat fungsi tak leh highlight jugak sebab kalau unablae right click tidak memadai. entry boleh di highlight dan ctrl + c, still boleh copy. 
  • sila buat AUTOMATIC OPEN IN NEW TAB. senang sikit kalau orang nak click ads and links kat blog ni tanpa meninggalkan blog ni. boleh dorang tengok ads tu dekat page lain.
  • apa kata kalau gadget follow semua benda and like letak je dekat-dekat, baru pembaca boleh buat semua benda dengan lebih mudah dan cepat. ye tak? hehe
penambahan:
  • butang fb send button, butang tweet, butang g+ sila letakkan di setiap entry k. the key to successfull blogging is the power of social networking :D
lastly, may you be happy in whatever you do in this world and in the hereafter. good luck!!! happy blogging :D




5 comments:

  1. hoye hoye... tenkiu muja !! hehe mar mmg nak ikut ap yg muja nasihatkan hihi, xreti nak letak fb send button smue tu.. bole aja x ? :D
    pee puun terima kasehh atas pujian & krtikan. Aamiin :)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah utk cik mar sebab direview...

    ReplyDelete
  3. kritikan dan pujian yang membina :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal
    Maaf saya dtg tanpa di undang.

    ReplyDelete