korang nak cari laki yakni hubby blogger pun boleh di sini - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 22, 2012

korang nak cari laki yakni hubby blogger pun boleh di sini

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

sungguh hari ni rezeki aku untuk sarapan tersangatlah banyak. mak su yah beli nasi kerabu favourite aku, umi masak nasi goreng favourite aku, abah lak beli nasi tak tahu la favourite ke tak. hari ni juga baru ada yang nak join segmen review blog yang aku anjur walaupun semalam lagi aku buat. korang nak suh aku review tak??? CLICK HERE :D

tapi yang paling significant, sifu aku bagi SEGMEN TERJAH BLOG BALAK datang mencurahkan ilmu. beliau macam BLOGGER BLOG BUASIR OTAK yang menjadi tulang belakang SEGMEN TERJAH BLOG AWEKZ. beliau dah nasihatkan aku supaya buat tab baru untuk kumpulkan semua list blog yang aku telah dengan rela hati joinkan dalam segmen di blog aku nih. so, aku juga dengan rela hati mengikut nasihat tersebut. beliau lebih berpengalaman. mesti beliau lebih tahu.

beliau juga suruh aku letak search box. dah banyak kali aku letak buang kira gadget on off la jugak search box tu tapi kali ni benda tu dah naik ke status permanent gadget kot kat blog aku nih :D

senarai entry SEGMEN TERJAH BLOG BALAK
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
part 8
part 9
part 10
part 11

ps- cuba korang rankingkan gadget mana yang perlu dok atas sekali sampai bawah sekali, aku dah pening ni. haha

6 comments:

  1. blog balak...mesti ramai ni...

    ReplyDelete
  2. tak tau sbb apa aku rasa perkataan BALAK tu macam offensive
    dari dulu lagi aku tak berapa berkenan bila orang sebut BALAK

    ReplyDelete
  3. @Fendy 5 blog setiap part,, rasanya dah masukkan blog fendy :D

    ReplyDelete
  4. x bleh pk la muja...fenin lepas makan kenduri...bw pening lalat ni..hehe

    ReplyDelete