maria elena dah kawin!!!! jom layan gambar :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 15, 2012

maria elena dah kawin!!!! jom layan gambar :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku ada keje sikit,, lepas ni aku edit balik,, tapi tak nak lambat post gambar dua orang yang super cool nih,, haha
edited!!!

aku salu tak miss entry blog Maria Elena, aku salu baca, aku salu godek sampai yang lama-lama pun aku geledah, aku selongkar, tapi macam mana aku boleh tak tahu dorang punya tarikh kawin??? cer habak mai!!!! aku geram sungguh,, grrr,,,,

nasib baik la, walaupun facebook pun dah jadi boring giler, aku tetap salu berjalan merata-rata di news feed. wowww!!!! maka terjumpa la aku gambar-gambar perkahwinan Maria Elena Greek Helen di bawah ini di FAN PAGE MARIA ELENA IS GREEK HELEN. akak, nape tak jemput... sob3... kalau jemput pun bukan aku boleh pergi. so Maria Elena The Vogue is forgiven. eceyhh!!!!

moga Maria Elena and her newly wedded husband, Asfirdaus, will be forever and ever in love. hope you both will be together till Jannah. amiin.


gambar paling romantic throughout the year <3 p="p">
alamak,,, part ni mesti tacim giler nih,, aiyooo!!!! :D


romantic yet sengal :D

aiyaaa,, macam pinang dibelah,, err,, berapa dah peribahasa tu,,

apa yang lawak sangat sampai camtu sekali gelaknya tu,, hehe

hyperactiveness runs in the family.. aku ingat ayat Maria Elena. so, dua-dua belah family pun macam dah ada benda ni. ngeh ngeh ngeh.

kalau ikutkan aku nak tepek semua gambar yang ada kat FAN PAGE MARIA ELENA IS GREEK HELEN.. tapi nampak sangat pulak aku yang lagi excited nak kawin. haha. i really wish to meet this awesome lady who has inspired me a lot. so much that i really thank her million times :D



3 comments:

  1. congrats to mara elena dan firdaus..

    ReplyDelete
  2. Satu kolej matrx dgn beliau..mse dlu pn famous n dr dlu die mmg natural beauty..no need to make up pn dh cntik..

    ReplyDelete