masa paling banyak idea menulis blog menyerang - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 13, 2012

masa paling banyak idea menulis blog menyerang

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D


  • time tengah solat. memang tak leh nak nafikan walaupun sedikit. time solat ada je datang idea nak tulis entry. yang peliknya, lepas solat je, segala idea hilang melayang entah kemana. ye. khusyuk itu susah. aku pernah dengar, orang agama jugak pernah memerli umat Islam, carilah barang yang kamu hilang ketika dalam solat, nescaya akan jumpa. ada tak yang makan cili saat baca ni?
  • time laptop tak de hp smart phone jauh sekali. memang time alat nak menaip tu tak dela idea datang dengan mencurah-curah. so, aku pernah jugak letak dalam draft idea untuk tulis entry so that bila segala peralatan ada aku boleh check balik, and siap untuk menulis. masalahnya, nak tengok draft tu pun kadang-kadang lupa kalau laptop ada depan mata. apa masalah aku sebenarnya ye?
aku rasa macam kepala pening. tangan letih. huyung hayang so aku boleh pikey 2 benda tu je takat ni. chow.



3 comments:

  1. memg pon..masa solat la boleh jumpa brg...adesss

    ReplyDelete
  2. same laaa.. kengkadang melalut ke lain ms ON, tp bile dh OFF baru idea tu dtg balik.. huh

    ReplyDelete
  3. Memang selalu jadi macam tu pun..time penuh dengan idea, takda laptop laa..macam-macam..hee..

    ReplyDelete