menatang sesat di ipg aku - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 16, 2012

menatang sesat di ipg aku

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

few months ago aku dapat tahu yang ada student kat ipg aku ni bela hamster cute. i was told by my classmates la. dorang rapat ngan senior hebat. tak macam aku. ramah tapi tak tahu nape aku jenis tak kenal orang. orang je kenal aku. yes. aku bajet hensem. i was shocked seriously!!!

sumber
sekali tengok sangat membencikan sebab rupa dia macam tikus. dua kali tengok cute pulak sebab muka dia macam kucing. haisssssyyyy!!!! aku memang tak tetap pendirian. grrr.. mz!!!! tolong aku!!!!!

berbalik pada persoalan tadi....

how come you can bear a hamster in a hostel?
how come your roommate remain secretive?
can your roommate stand the smell?
is your roommate in love with hamsters too?
how do you get rid of the foul smell created from the faeces?
how do you keep it secret from the management department.
aiyoyoyo.. kalau aku jadi mak cik cleaner
aku dah hantam saja budak ituuuuuuuu
(sila buat gaya jijan dalam Bolos :P)

tu la kan. tak leh nak kata apa. dah minat dia. apa nak dikata lagi. aku boleh sengeh jela :D gambar hamster gemuk tu aku ada curi hari tu. tapi tak tahu la kenapa, kalau dari fb ni, selalu je mula-mula okay, lepas tu image url dia jadi tak valid. so aku culik sekor kat google je la sebagai penyedap mata memandang entry ni untk readers blog aku nih

setau aku menatang hamster comel ni dia pelihara kat bilik dia,, huhuu,,, thrill tol,, tau dek pengurusan baru tau budak ni :D

 Banner

5 comments:

  1. tomeynyew... tempat tinggai dy pun cantik.. awwwww

    ReplyDelete
  2. dulu ade bele menatang ni.. tapi dah mati.. kesian

    ReplyDelete
  3. tak bkenan sgt ngn hamster nih huhuh^^

    ReplyDelete
  4. Suka lihat telatah dia ketika berlari di dalam gelungan, berpusing-pusing tanpa henti dgn waktu yg agak lama juga. Tapi saya amat benci tikus.

    ReplyDelete