menunggu macam orang bodoh - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 14, 2012

menunggu macam orang bodoh

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

seriously aku menyesal menunggu kamu
menunggu macam orang dungu
padahal aku budak comel bijak kau tahu
tapi bodohnya aku tetap menunggu

seriously aku menyesal menunggu kamu
macamla barisan yang menunggu aku tu
tidak ada yang boleh lawan kamu
dorang jauh lagi hot kamu tahu???

seriouly aku menyesal menunggu kamu
daripada seminggu jadi 2 minggu
dari 2 minggu jadi sebulan menunggu
macam la tak de orang lain tengah tunggu aku

seriously aku menyesal menunggu kamu
padahal bukannya aku tak tahu
janji kamu tu semua palsu
tak boleh diguna pakai walaupun satu

seriously aku menyesal menunggu kamu
entah apa la yang kamu ada aku pun tak tahu
maybe kamu ada benda yang di dunia hanya satu
cinta aku.

AISHITERU by ZIFILIA


Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *)

sekadar idea

13 comments:

  1. wahh..yg kat ats tu paling suka..uuuu semuaa...ehhee...sabar menunggu^_^

    ReplyDelete
  2. MnTp lh Gan,,,,
    Comment, And
    MamPir ea gan di blog Ane:
    http://ripcurl-crom.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  4. tak suka tunggu bas...mmg sokmo berbakul la maki bas...bila masa org nak dia...lambat mcm siput...bila org xnak...dan dan je lalu..harun betoi...

    ReplyDelete
  5. kalau tunggu yang berbaloi ok gak kan..jangan sia sia kan penantian tu..tapi selalunya orang sabar akan dapat yang terbaik.tak gitu cik muja?

    ReplyDelete
  6. @Azhafizah Md Nor msalhnya ni menunggu yang dah tentu2 dah tak baik,, :'(

    ReplyDelete
  7. kan pepatah dah mengatakan.. penantian tu satu penyeksaan... semua tu nak uji kesabaran kita kan... ada hikmah di sebalik sesuatu yg berlaku...

    ReplyDelete