My first entry :-) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 28, 2012

My first entry :-)

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Aku rasa macam baru buat blog pulak dah hari ni sebab this is my first entry written using my new handphone :-)

Nasib baik hari ni aku balik kampung, dapat jumpa amir,the only person yang ingat password wifi rumah aku. Nak harapkan orang lain memang tak la. Padahal banyak kali dah kot amir gtau kitorang, tapi kami tetap wat dono. Time nak guna barulah terhegeh-hegeh. Aku try check password wifi di lappy, tapi failed.

By the way, aku tetap prefer online guna laptop. Rasa lebih senang dan puas hati. He2 bila time terdesak je kot aku akan update guna hp. Chow.
I love you all!!! *tiba2

11 comments:

  1. erkk..aku x pernah lagi update guna mobile..x reti..hahaha..balas komen guna mobile pun terkial2, asik typo, inikan pulak nak tulis 1 entry..habis bersepah kang..

    ReplyDelete
  2. @Encik H tu la,, aku rasa macam kalau dengan hp ni tak puas ar,, dah la tak ikut setting yang aku dah buat,, so, di saat terdesak sahaja.

    ReplyDelete
  3. gune lptop lg puas..sebb leh buka bnyk tab..hehe

    ReplyDelete
  4. gun elptop puas..dpt buka bnyk tab

    ReplyDelete
  5. oh..dah ade handphone baru.. muja pakai hp apa sekarang? hehe

    mana hp baling hanjing tu? kikiki

    ReplyDelete
  6. @Encik H aku try macam mula-mula makan nasi kot,, haha

    ReplyDelete