orang misteri mencari aku. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 19, 2012

orang misteri mencari aku.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

few days ago bila aku tengok search keyword, eh, ada url blog aku

betul la kan kalau perkataan yang dok bahagian search keywords ni orang yang cari kan? kih3. aku yang jakun. sorry. aku rasa this is the first time,, hahaha,,, so aku rasa nak gebang la kat sini,, harap aku tak salah,, hahaha. ada gak ye yang cari blog aku. kih3

10 comments:

  1. Dia admire kakak muja power puff girl hahaha....

    fariz kalau cari pun cari kat bloglist...nama tak ingat pun..ingat muja je :p

    ReplyDelete
  2. wahhh...dah femes adik akak yang sorang nih... hik hik hik... ^_^

    ReplyDelete
  3. oo macam tu. kite tak pernah tau pasal itu. haha.. tahniah. memang femes dah ni. hehe~

    ReplyDelete