pelik sungguh nuffnang sekarang - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 25, 2012

pelik sungguh nuffnang sekarang

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

i told you that i am a very curious person. even small things make me wonder and keep wondering. hari ni NUFFNANG pulak buat aku wonder. tapi wonder kali ni dimaafkan sebab dia menambahkan earning. tidak mengurangkan. :D


gini ceritanya. lepas aku dah cash out hari tu, baca DI SINITAYLORS UNIVERSITY ni la my first CPUV AD yang aku dapat. berzaman jugak la aku tunggu. baru dapat seketul. maybe dia nak bagi rezeki kat blogger lain.baca DI SINI

lepas aku dah tukar domain, earning CPUV ni tak bertambah walaupun status masih ON GOING. boleh baca DI SINI. sedih weh time tu. lama aku tunggu dia reply ticket aku bertanyakan CPUV yang sepatutnya still running di blog aku nih. baru semalam rasanya dia reply.

bila aku bukak page dia hari ni, benda pelik pulak yang keluar. earning yang tertulis kat bahagian AMOUNT adalah RM4.54. status dah bertukar daripada ON GOING kepada credited. selalunya dia bertukar jadi METERED EARNING. kat total earning CPUV RM5.68. tak ke pelik tu???


nampak tak ada 2 nilai yang berlainan tu?

adakah sebab earning CTR BONUS tidak dicampur sekali di bahagian AMOUNT tapi ditambah di earning total?
yang lagi pelik, sejak aku tukar domain, ad pasal TAYLOR UNIVERSITY memang dah tak keluar di blog aku. tapi earning total bertambah walaupun bahagian AMOUNT dah tak berganjak.
adakah NUFFNANG sekadar rasa baik hati ingin tambahkan earning aku lebih RM1?
apakah ini wahai NUFFNANG??? sapa ada jawapan sila bagitau k. aku ni memang jenis curiosity overloaded sikit. 

btw, thank you NUFFNANG for this. cpuv ad ni dah credited. jangan kedekut bagi aku cpuv ad yang berikutnya pulak k :D


10 comments:

  1. aya tak paham sgt tapi mesti ada sebab sendiri nuffnang baik hati cmtu. mungkin nak byr balik yg taylor earning yg tak bergerak lepas muja tkr domain tu.

    ReplyDelete
  2. dear..muja..dorg akan tambah ctr bonus dengan total yg kite dapat tu..mmg total xsama sbb dia xcmpur dgn ctr bonus lg tu..lg satu mettered earning tu dlu skg dah tukar kpda credited..dulu BE skg CPUV :)

    ReplyDelete
  3. dah agak dah yang dia tak tambah agi ctr bonus,, biala,, tak pe,, tak bnyak rezeki dngn cpuv yang ni,, mybe ALLAH nak bagi untuk cpuv yang akan datang pulak,, hehe..

    ReplyDelete
  4. yang penting ada la duit tambahan kan.hehehe

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat...fendy xpernah dpt..

    ReplyDelete
  6. hmm... untunglah..
    Papepun, diorang jer paham apa yang diorang buat. hahahah

    ReplyDelete
  7. oklah tu nuff bagi duit lebih kan sayang..^_^

    ReplyDelete
  8. Erkkk! Mmg blur psl nuffnang2 ni. Taktau langsungggg. Hahaha! Tak pernah tampal iklan kat blog :D

    ReplyDelete