PerhatiaN Peserta GA Free Domain For All Participants

12/16/2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

join exabytes here :D

GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS 
DENGAN RASMINYA DITUTUP!!!

Alhamdulillah. Giveaway Free Domain For All Participants telah ditutup dengan rasminya. so, for those yang nak tukar domain tu sila ke GROUP INI. insya ALLAH kita akan sesama membantu antara satu sama lain di sana. yang setakat kita boleh bantu, kita bantu.

entry giveaway free domain for all participants DI SINI.
group facebook giveaway free domain for all participants DI SINI
pengalaman menjalankan ga ni memang sangat banyak. boleh baca DI SINI.
link para peserta seramai 51 orang untuk blogwalking pulak DI SINI

sesapa yang nak tukar domain kepada yang lebih professional, dot my, masih boleh. sila lawat ke BLOG COKLATEYES. :D










You Might Also Like

3 click here, you comment, you are awesome

  1. kalau macam tu ok lah... tapi banyak soalan yg saya nak tanya sebenarnya.. saya dah follow step utnk pendaftarann.. tetapi apabila buka account asiahost, domain itu tak ada.. Adakah proses itu belum selesai? atau dia tak terima pendaftaran tersebut..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, sheila no 33. thanks ye :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

SUKA BELI SINI

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.