RESULT EXAM PREPARATORY SEMESTER. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 26, 2012

RESULT EXAM PREPARATORY SEMESTER.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

alhamdulillah sangat amat. peningkatan itu lebih pentingkan. graph should always be directly proportional. amiin.
  • alhamdulillah. language description naik 2 anak tangga, language development takat sama, english studies naik satu anak tangga, social studies naik satu anak tangga
  • social studies ni memang nak kena sangat amat. hari tu pun dah b. kali ni pun b lagi. tak kasi can langsung. sadis amat.

semua subject non-english tu aku halalkan la kalau dapat b pun. tak sangka pulak benda yang aku buat ala kadar ni really affects my whole result. aduss sangat amat menyesal. tak pe. for the coming semester, semua subjects punya assignments akan dilayan sama rata. amik pengajaran dah benda ni. not a single chance that it will be repeated again.

happy bila tahu result sendiri
jadi sedey bila tahu result kawan
sebab result kawan
lagi tinggi daripada result sendiri
uwaaaaa!!!!! :'(

20 comments:

  1. not bad . boleh usaha lagi . btw , congratulations dear .

    ReplyDelete
  2. congrats dear... however, keep up the good work and try smarter and harder on the next one yeah? ^_^ proud of you indeed...

    ReplyDelete
  3. hebat dah tu. baru tau muja tesl student. patutla hebat je tulis blog in english.

    ReplyDelete
  4. tahniah muja.. teruskan berusaha untuk mendapatkan hasil yang lebih baik daripada ni :)

    ReplyDelete
  5. bgus laa muja ni...bangga cheqkaq tgk result muja tau!keep it up dear..:)

    ReplyDelete
  6. wah tahniah muja...baru tahu muja amek tesl...

    ReplyDelete
  7. tahniah Muja... pandai awok ni... nengok ko ic tu set kito jugok ruponyor...
    i will pray 4 ur luck

    ReplyDelete
  8. tahniah muja! :)

    moga terus cemerlang ye.. hehe

    ReplyDelete