sampai hati Nuffnang buat aku macam ni. i miss the old you. :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 19, 2012

sampai hati Nuffnang buat aku macam ni. i miss the old you. :'(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku memang kecil hati ngan Nuffnang walaupun aku masih kekal setia. Nuffnang sekarang macam dah berubah sejak pulang bercuti di Phuket. adakah Nuffnang yang curang dengan aku. aku confirm dah memang loyal lagi setakat ni. in the future tak tahu la lagi. kalau Nuffnang terus kekal macam ni. aku nak curang jugak la.

macam ni ceritanya. aku kan baru tukar domain. aku happy sangat amat. domain baru aku memang tak salah and tak de kena mengena. then aku kena gi tukar url blog kat Nuffnang. nak tukar kod jugak lagi. tapi bila aku paste new blog url tu, Save Changes tu tak leh nak click. so aku delete blog la. tak de cara lain. kiranya aku add balik blog guna domain aku yang baru. habis semua hilang. stats sumer. memang back to zero. yang tu aku tak de la kisah sangat.

tapi tang CPUV AD yang tengah running tu yang aku kisah. sejak bertukar dari url lama kepada url baru, CPUV AD pasal Taylor University still ada kat situ tapi earning tak increase walaupun dah beberapa hari aku bertukar. sejak tukar, memang aku dah tak nampak dah ad pasal Taylor University kat blog aku ni. sadis betul. yang lagi buat aku sedey, dah dua ticket aku hantar kat Nuffnang regarding this matter tapi no reply yet until now.

kalau dulu, hantar hari ni, esok lusa dah dapat reply. aku bukan apa, aku cuma curious la benda ni boleh dibaiki ke tak. kalau tak leh dibaiki, aku terima je. aku terima bukan rezeki aku. lagipun apa la sangat CPUV AD tu. tak dapat duit je. ni tak, aku dibiarkan tertanya-tanya tanpa jawapan. sadis sangat bila tengok CPUV AD kat bahagian earning ada lagi, tapi nilai tak berubah. dah la aku dapat CTR BONUS untuk CPUV AD yang ni. memang sangat teramat sedih. dah la CPUV AD tu bertarung nyawa baru dapat seketul. lepas dapat, earning pulak freeze tak berganjak. it becomes worse when we don't get the answer we want.

uwaaaaa.. mintak sangat Nuffnang cepat-cepat la reply ticket aku and be as good as before. i really miss the old you. :(

21 comments:

  1. aku nak add iklan nuffnang skg pon dah tak tau camne lepas homepages dia tu berubah..

    ReplyDelete
  2. erkk.. napa muja tukar?? sebab rasanya tak perlu tukar kot? saya tak pernah tukar walaupun dah bertukar ke dot com

    ReplyDelete
  3. muja myb dia ade bls tp dekat acc juga cuba cek sbb dorg dah anta lg reply dekat email ..shida pn CPUV windows 8 stop camtu..kdg2 bkn salah nuffng pihak advtsg kot..tahla..skg ni..nuffng cam lain hahaaa :P

    ReplyDelete
  4. nad pun de anta ticket kat nuffnang..tp die x balas gak

    ReplyDelete
  5. klik save changes tu kadang2 boleh klik kadang2 tak boleh klik langsung. tadi nasib baik yang saya boleh klik. awal2 tak boleh gak ta[i bila main2 tekan yang lain, akhirnya boleh save

    ReplyDelete
  6. nuffnang mmg lmbt sikit kan reply ticket. muja hantar ticket byk2 lagi eh. mana tau cepat sikit dia respon ..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah beg tu dh snpai .. small tiara ada kt dlm beg tu ya .. =)

    ReplyDelete
  8. setuju dgn boni.

    saya tak buat apa2 masa bertukar domain dot com

    ReplyDelete
  9. @Ym.Bundle dia kena buat semua yang edit survey tu baru boleh jumpa yang add ads tu,, kalau tak buat cenggitu tak pulak jumpa,, geram tol

    ReplyDelete
  10. @boni kacak muja tukar sebab muja dah hantar ticket and dia cakap kalau tak tukar status glitterati maybe kena tarik bila kita tak tukar code.

    ReplyDelete
  11. @shidaR muja check inbox email hari2,, tak de ticket dari nuffnang,, sedey tol

    ReplyDelete
  12. @Mohd Lokman Bin Ramli tah kenapa la nuffnang gi tukar appearance page dia tu,, padahal dulu dh best

    ReplyDelete
  13. @Sheera Aya dulu dalam dua hari pun dah reply,, sekarang slow bebenor,, sedey

    ReplyDelete
  14. hurrmm..

    dah lama k.dyh tak hantar tix kat nuff..

    maka tak tau nak kata apa..

    tapi dulu setiap kali k.dyh htr tix kat nuff..mmg depa cpt je reply..

    :)

    sabaq na muja..

    kalau rasa depa tak balas jugak..

    pe kata muja try call..?

    :)

    ReplyDelete
  15. kenapa muja tukar code ? tak perlu septutnya kan.. sbb ieyza just tukar url. code nuffnang dlm blog x usik lnsung pun.. btw , bru 3 hri. ieyza dah dapat 2 iklan CPUV tu...

    ReplyDelete
  16. ha'ah..mmg tak leh klik save changes tu. kne validate dlu, then baru bleh klik..haishh..takpe2,sabar eh..huhu

    ReplyDelete
  17. @Ieyza Afieyna sebab dia cakap maybe hilang glitterati time muja dapat reply ticket

    ReplyDelete