segmen terjah blog balak (part 2) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 09, 2012

segmen terjah blog balak (part 2)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

ps- kalau nak aku delete, gitau k :D

anon ni bukan tak baik sebenarnya. dorang sebenarnya bukti bahawa blog kita dah famous, blog kita dah dikenali ramai, blog kita dah dapat perhatian. tak salah bagi orang yang allow comment by anonymous. ok je. tapi bagi aku yang sensitive tahap sutera nih, aku memang tak berapa boleh nak kentalkan hati dalam menghadapi serangan anonymous. maybe sebab aku dah fobia dengan senior anonymous dulu. aku tak nak ada masalah baru. so, anonymous comment telah didisabled. yang masalahnya, dorang still boleh comment guna nama yang direka, then bila click, no profile available. ces!!!!

disebabkan aku tak berapa nak ada mud bila blog aku diserang anon bernama, aku pun buat benda yang aku suka. iaitu menghappykan orang lain. bila orang lain happy sebab kita, confirm kita pun happy kan. eh. macam mana plak aku boleh tahu dorang ni akan happy? sebabnya aku tahu bloggers ni suka kalau blog dorang kena review. macam aku la. pembaca yang sudi review blog aku dipersilakan. seriously i am waiting for your reviews. hehe. so, jom check their blogs out :D sapa yang nak request blog korang diletakkan di segmen yang seterusnya jugak dialu-alukan, dengan syarat ada muka sendiri k. no hal. hanya 5 blog per segment k :D

My Photo
http://mimque.blogspot.com/

Afifi Shamsuri
http://walkiebloggie.blogspot.com/

Akmall Razlan
http://akmallrazlan.blogspot.com/
Amir Aqram
http://amiraqramazizi.blogspot.com/

Akyem Samad
http://akyemsamad.blogspot.com/

sila terjah and bagi surprise kat dorang yang blog dorang dapat backlink banyak daripada sebuah blog picisan. eh blog aku la tu.. haha

>> segmen terjah blog balak part 1

14 comments:

  1. Wohooo.Kak Muja..Review please~

    http://kelana-cinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wo segmen macam buasir otak!

    yes! boleh cuci mata. hahaha~

    ReplyDelete
  3. wahh..fllow mereka lju2..
    hee, nk jugak ! boleh?hiii

    http://farhanabiella.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. abaikan aje si anon tu. huhuhu :)

    ReplyDelete
  5. ala balak jeke boleh? balakwati takleh? hoho ^^

    ReplyDelete
  6. @Kelana Cinta gambar tak de la,, camne? letak gambar dulu ek :)

    ReplyDelete
  7. @Hanna Nabiella alamak,, untuk balak sahaja,, sorry,, cer try rq kat buasirotak.blogspot.com k :D

    ReplyDelete
  8. ingtkan balak mana, rupanya balaks.. hehe, best tu meriview blog kawan2 =)
    tahniah sbb sudi membuatkan sahabat2 happy

    ReplyDelete
  9. heehehe pilih2 balak cpt hehe :D

    ReplyDelete