segmen terjah blog balak (part 3) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 11, 2012

segmen terjah blog balak (part 3)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

bila orang bukak segment ni part 1 dengan part 2, ada la jugak yang request aku masukkan blog dorang. tapi 2 sebab utama aku tak leh masukkan blog dorang adalah, tak de gambar yang diperlukan and yang mintak tu perempuan. aku bukan apa, aku just buat segment ni untuk balas balik yang blog BUASIROTAK buat. dorang dah buat untuk gegirl so i just want to make it balance, so aku buat segment untuk balaks. hehe.

actually banyak lagi kekurangan dalam segment ni. aku tak buat lagi FAQ for this segment macam blog BUASIROTAK buat. aku tak buat lagi banner untuk segment ni. tak tahu la bila pulak aku nak buat. hehe. nantilah. ti aku dah ada semangat untuk focus dalam organising this segment i will do that of course. aku harap adalah antara mereka yang termasuk dalam list ni perasan aku sebagai referral dorang. just nak rasa happy bila kita dah berjasa. itu je. hehe. aku pernah rasa sekali jadi top referral and the feeling is marvelous. :D untuk impian aku tercapai korang kenala jenguk blog dorang k. hehe

Muhammad Affifudin
http://jeritpekik.blogspot.com/

Muhammad Nazif
http://nazlifestory.blogspot.com/

Apiq Ting-Tong II
http://apiqting-tongii.blogspot.com/

Mohammad Zulhairy II
http://akupencintahlovate.blogspot.com/

Aiman Aziz
http://www.aimancool.com/

segment terjah blog balak:
part 1
part 2

4 comments: