segmen terjah blog balak (part 4) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 12, 2012

segmen terjah blog balak (part 4)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

dalam aku sibuk menguruskan GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS, aku still rasa excited nak teruskan Segmen Terjah Blog Balak. rasa best lak buat segmen ni. yela. tak de je idea untuk buat entry, aku terus cari blogger balak untuk diletakkan dalam segmen ni. aduss. bestnya rasa tak perlu nak fikir banyak-banyak untuk tulis entry. copy paste gambar and link entry. done :D

sambil buat entry mudah, dapat juga berbakti untuk sesama blogger. harap sangat aku dapat memberi backlink untuk dorang. haissyyy,, aku rasa happy la nanti kalau dorang suka. aku still menanti at least sorang datang gitau, "muja, tq sebab dah jadi top referral blog saya". wallah!!! mesti rasa happy sangat time tu. hehe.

macam biasa, untuk blogger wanita yang rasa nak dapat review cenggini, sila ke BLOG BUASIROTAK. korang request la k. insya ALLAH dapat yang korang idamkan. back link daripada dorang lagi hot daripada daripada blog aku. jangan risau k. sudah panjang merepek. silalah menerjah bloggers hot di bawah :D

Official Carl Lesmana
http://sayaabel.blogspot.com/

My Photo
http://arjunapopkorn.blogspot.com/

My Photo
http://kamaleffendi.blogspot.com/

My Photo
http://www.aizulmarcello.com/

My Photo
http://zackzukhairi.blogspot.com/

sesapa yang belum join ga aku, SILA CLICK HERE. free domain for all participants :D

previous reviews:
part 1
part 2
part 3




7 comments:

  1. ada yang baru tahu..yg lain dah pernah terjah..

    ReplyDelete
  2. waaa banyaknye balak muja.. hihihihi okeh nak pg stalker jap :D

    ReplyDelete
  3. blog otai2 pon ko review muja..hahaha..diorang dah pemes la..bila lagi nak review blog sampah baru up cam aku ni..hahaha..errk..ok serius aku gurau je..

    ReplyDelete
  4. ya allah baru terperasan, kenapa tak habak ? =)

    ReplyDelete