segmen terjah blog balak (part 5) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 14, 2012

segmen terjah blog balak (part 5)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

untuk yang part 4 tu sebenarnya aku saja je pun tepek blog femes. hehehe. ada jugak yang perasan ye. maksudnya segmen terjah blog balak ni ok la kot. errr.. aku puji diri sendiri sekali sekala. btw, sebenarnya aku biasanya jumpa blog yang aku review ni di group ping blog but time aku buat yang part 4 tu aku saje je. tergerak hati nak letak yang dah femes giler. mana la tau bagus untuk seo blog aku. jangan mara ha... but dont worry. serasa aku tak de lagi aku cakap segmen ni ada tarikh tutup. tak tahu la sampai part berapa segmen akan berjalan.

maybe juga berjalan selagi blog aku ni wujud. who knows kan? blog aku ni akan wujud selagi internet masih wujud kot. nak wariskan kat anak lagi nanti. haha. so korang yang nak masuk segmen ni jangan khuatir and jangan risau. akan sampai jugak turn korang nanti asalkan korang request, korang lelaki, ada blog, ada gambar sendiri. sangat memadai dah bagi blog korang direview dalam segmen ni. once again kredit to blog BUASIROTAK yang dah bagi aku idea untuk buat segment ni. tq sangat sifu!!!! :D gegirl sume sila ke blog tu untuk request blog korang masuk dalam segment terjah blog aweks k :)

My Photo
http://pablodeaskoba.blogspot.com/

My Photo
http://fendy1302.blogspot.com/


http://amad-jalanan.blogspot.com/

My Photo
http://noruazuran.blogspot.com/


http://meuzangelo.blogspot.com/

previous reviews:
part 1
part 2
part 3
part 4

2 comments:

  1. hahaha..malunye mukaku tertepek disini(pipi merah2)..thnks muja..harap trafik blog aku laju cam air terjun la pasni..hahaha

    ReplyDelete