segmen terjah blog balak (part 6) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 17, 2012

segmen terjah blog balak (part 6)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

wah,,, aku bangga giler!!! hari tu Prince Nub blogger BUASIR OTAK like aku punya entry yang pasal Tweet Julia Perez. terus!!! aku add dia. hahahahaha!!!! dia approve weh!!!! terus aku tanya ada tak blog aku jadi referral dia macam yang dah jadi impian aku. alhamdulillah. dia cakap yer. ada blog picisan aku kat referral dia. aku dah balas jasa dia. hehe. tq PRINCE NUB!!! :D

bab mencari blog balak untuk diterjah jugak aku tiru cara blogger Buasir Otak iaitu dengan menjengah kat group ping blog. aku dapati, susah jugak la nak cari blogger laki. tak tahu kenapa. blogger pompuan je yang asyik dok ping blog famous dorang. kalau nama dah laki, profile picture pulak yang tah pape. tak de gambar sebenar. aduss. tapi aku tak putus asa. aku scroll jugak bawah-bawah. and alhamdulillah. jumpa je blog balak untuk diterjah.

so, we move on to the next segmen terjah blog balak k. so, korang boleh la jenguk-jenguk blog dorang. biasanya blog lelaki ni dia lebih kepada blog informasi daripada personal. blog informasi ni memang bagus la untuk korang. supaya tak jadi katak bawah tempayan k. enjoy!!! :D

Faizal Islam
http://www.kualalumpurpost.net/

Esa Zainal
http://terajubintang7.blogspot.com/

Dato Ahmad Zaki Jinlapudin
http://zakikhan.net/

Firdaus Ahmed
http://firdausahmed.blogspot.com/

Amirul Afifi
http://apy-10.blogspot.com/

previous reviews:
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5




2 comments:

  1. wahh, boleh terjah satu2 nie,..

    btw, jom join contest pertama hanna ^^
    http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    ReplyDelete
  2. salam muja, boleh tak tambah satu link tab kat atas tu untuk segmen2 macam ni, so lepas ni kalau orang nak cari benda2 berkaitan segmen dia boleh klik terus kat link tab tu, kalau tidak susah orang nak cari balik segmen2 yang lepas, dan letak juga widget search box utk orang buat carian.

    ReplyDelete