segmen terjah blog balak (part 7) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 26, 2012

segmen terjah blog balak (part 7)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

satu hari tu, aku blogwalking. ternampak sifu aku, BLOGGER BUASIR OTAK buat entry bertajuk SEGMENT TERJAH BLOG BALAK. alamak. aku macam rasa tergugat gak r. hehe. bila aku bukak je. dia terjah blogger yang dah hot giler di Malaysia ni. then dia cakap, dia tak leh nak terjah blog balak. macam tak sesuai. alhamdulillah. dia bagi aku peluang la tu untuk teruskan kerja menerjah blog balak ni.

suka giler aku bila PRINCE NOOB promote segmen terjah blog balak few days ago. tiba-tiba je ada traffic laju macam kilat daripada blog beliau. kih3. thank you sangat. terus aku statuskan rasa bahagia itu dan mengetag PRINCE NOOB. thank you sangat. macam biasa, susah sikit aku nak cari blog balak. jarang kot laki suka blogging. blogging ni kan sort of diary. perempuan je suka. tapi still aku cari juga. aku geledah juga. jumpa la 5 blogger di bawah ni. so, terjah la. mana tahu berjodoh. haha!!! :P

Personal blog
http://www.hazwanhairy.com/


http://aderakukeysah.blogspot.com/

My Photo
http://lokmanramli.blogspot.com/

Izhan Idris
http://izhan-idris.blogspot.com/

Aniq Bukhary
http://aniqbukhary.blogspot.com/

previous parts:
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6

5 comments:

  1. yang no 2 tu mesti ramai awek terjah, ada rupa ala kpop gitu awwhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. dulu saya punya blog pun pernah direview oleh buasir otak ni.. tetibe laju aje trafik hari tu.. segan saya dibuatnya.. hahaha

    ReplyDelete