sorry blogger wanita sekalian alam - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 09, 2012

sorry blogger wanita sekalian alam

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

entry ni khas untuk semua blogger perempuan @ aweks @ wanita. segment yang aku adakan ini dinamakan segment terjah blog balak. hanya yang berjantina lelaki sahaja sebab untuk blog para aweks BLOG BUASIROTAK.BLOGSPOT.COM telah buat.

so, kaum hawa sangat dipersilakan menerjah ke sana and request daripada blogger buasirotak k. insya ALLAH dorang open je. dorang pun terima request daripada kekita ni. maaf sesangat k. aku just peniru segmen kat sana je :)

syarat. segment terjah blog balak:

  1. blogger hendaklah berjantina lelaki tulen. bukan sekadar nampak macam lelaki, buat-buat jadi lelaki atau buat pembedahan nak jadi lelaki.
  2. blogger hendaklah ada gambar sendiri di profile atau fb profile. bukan gambar sin chan, bukan gambar amir khan, bukan jugak gambar jun su.

click link ke segment terjah blog balak
part 1
part 2



4 comments:

  1. jemput join http://saadah97.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah_9.html

    ReplyDelete
  2. ada satu blog laki ni best..tp tak ingt la pulak..nanti mintak dia join la..

    Jom view blog QIOS! Ada arts, deocration, tips, pre-loved yg cntik2,aksesori yg cun, baju lelaki utk jejaka, mcm2 la!
    www.qiostestblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sempat lagi yang nak join contest dorang.12.12.12 tarikh tutup.cepat2!

    ReplyDelete