tahniah blogger hananhadila!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 19, 2012

tahniah blogger hananhadila!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

few days ago, my sister tak lalu nak makan. last makan on last Saturday. in a few days, she had lost 6kg. o my gucci sangat!!! risau gak tengok dia. asyik demam. berselimut. tapi sebab dia poyo, aku pun biarkan aje.

hari ni aku rasa dia akan start menjana balik lemak yang telah hilang setelah berjaya mendapat 8A dalam PMR yang lepas. tahniah. malas nak letak tanda seru. takut nampak sangat yang aku tengah senyum bangga sambil tulis entry ni. korang nak tak berkawan dengan blogger bijak pandai HANANHADILA yakni adik aku ni? korang CLICK LA SINI.

♥ hanan hadila ♥

sapa-sapa yang nak tips berjaya dalam exam walaupun ada 5 pakwe memang kena la cari dia. sesungguhnya tips yang diamalkan oleh beliau sangat berkesan dan telah terbukti pada hari ini. jangan lepaskan peluang berkenalan dan beramah mesra dengannya terutama bagi blogger teruna. manalah tahu satu hari kita boleh jadi saudara. :D

9 comments:

  1. @Fendy do visit her blog and congratulate her k :D

    ReplyDelete
  2. Oh ye ke...

    ada tak tip bagaimana nak jadi blogger teruna ek?

    ReplyDelete
  3. berpusing2 aku cari tempat komen..

    dea skolah katne ehh muja?

    btw, ko produk kelahiran faris petra ehh?

    tahun bila tu?

    ReplyDelete
  4. @Payeh Kuced dia sekolah kamil. aku batch 0509.. kenapa yer? senior ek? hehe

    ReplyDelete
  5. pergh...8A tu..memang terbaiklah... sampaikan tahniah tau kat adik tu..hehehe

    ReplyDelete