tak lama lagi bertukar status - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 15, 2012

tak lama lagi bertukar status

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

aku nak kongsi pengalaman di kenduri kakak kepada kawan aku kawin. sampai je aku tengok ada sebuah kereta tersangkut dalam sawah, tak leh nak keluar tayar bahagian depan sebab hujan lebat and tanah so lembap. aku ingatkan dorang dah makan, rupa-rupanya dorang datang je terus ditimpa musibah tersebut. dan dan je time ayah pengantin call nak dapatkan kren untuk tarikh kete tu, tetiba,, yeaayyyy!!!! kereta tu dah berjaya dikeluarkan. bukankah patut dorang ucap alhamdulillah?

pengajaran pertama:

bulat air kerana pembentung
bulat manusia kerana muafakat
tolong menolong amalan mulia, sepakat membawa berkat
perpaduan asas kejayaan
bagai aur dengan tebing
bagai isi dengan kuku.

aku jumpa lagi budak kecik comel yang sangat buat aku addicted untuk dokong dan main-main and kacau-kacau. budak tu anak kepada kakak sulung kawan aku. adakah keexcitedan aku ni tanda aku kena kawin secepat mungkin sepantas kilat pastu upload masuk video aku dilamar pada usia 20 lalu blog aku pun jadi femes,,, ngeeee,,,, ternyata ramai gegirl yang nak kawin awal. termasuklah aku. korang kenal dena bahrin? korang kenal irene? bagus. dorang tu sama muda ngan aku and dorang tak lama lagi bakal jadi mak. ko tahu tak aku jeles??? :@

korang ada rasa tertipu dengan tajuk tak? hehehe

teaser entry seterusnya. tunggu k :D
Putus by Melda Ahmad









2 comments: