tercapai jugak impian before 1 januari 2013 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 29, 2012

tercapai jugak impian before 1 januari 2013

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

adusss,,, akhirnya target aku untuk sampai 100K pageview sebelum masuk tahun 2013 tercapai. alhamdulillah. malangnya aku tak online time detik kegemilangan itu berlaku. ecececey. time tengok tu, dia dah jadi 100 065. tapi tak pela. thank you tidak terhingga buat  my readers

yang tak kira la yang follow atau tidak follow
yang benci aku dan yang suka aku
yang suka blog aku tapi benci aku and vice versa
yang baca atau tidak baca tapi bukak blog aku
yang selalu mengoment tanpa kenal erti penat lelah
yang support aku dalam ga and segment
yang sudi promote blog aku dalam dorang sedar dan tidak sedar
yang dah bagi aku hadiah kalau aku menang ga
anonymous yang tak putus-putus datang cari masalah ngan aku

semua aku berterima kasih, buat yang aku tertinggal nak mention kat entry ni terima kasih jugak la k. abah ngan umi yang dah bagi duit untuk beli laptop, abah yang sudi bayar wifi, umi yang dah bagi idea untuk aku update walaupun tak baca sangat. semuala. alamak terletih pulak aku tulis entry ni sebab diserang sakit kepala. macam biasa panadol tidak diambil kerana effectnya yang menakutkan, :D

ps- i love you all!!! :D




11 comments:

  1. erkk..terasa part yg 'tidak follow' tu..hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe.. tahniah2.. saya nak dapat sebanyak tu pageview lambat lagi laa.. ^_^

    ReplyDelete
  3. @Encik Hko memang,, tapi tak pe,, yang penting ko dah jadi pembaca,, hehe,, dah tu ko dapat update dari blog bloglist ko tu jela ek,, huhu,,

    ReplyDelete
  4. @Mohd Lokman Bin Ramliala,, muja dah bertahun blogging baru dapat hari ni lagi la sedey,, sob2

    ReplyDelete
  5. yup..aku dapat updates daripada bloglist jer la..:D

    ReplyDelete
  6. i sokong blog u sampai bila2... nak ipad blh ekekek

    ReplyDelete
  7. Salam muja.

    Tahniah muja! Lana jauh lgi perjalanan nak banding ngan muja,huk3.

    Tu dia..siap ucapan untuk abah ngn umi..bagus ^_^ Semoga muja terus sukses dalam dunia blog ea.. jgn lupakan lana ek,hehehe >_<

    ReplyDelete
  8. i love you more muja.. tq juga sudi singgah blog saya :)

    ReplyDelete