terhapus sudah dia di blog NURMUJAHIDAH - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 13, 2012

terhapus sudah dia di blog NURMUJAHIDAH

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

KORANG YANG RASA NAK MASUK BLOGLIST, SILA KOMEN ENTRY INI.

Aku bukan sengaja mahu dia pergi daripada blog aku. tetapi aku kesian pada ramai lagi yang menunggu. maybe cukup di sini jodoh aku dengan kamu. tak de hal nanti kita berjumpa lagi.

aku bukan sengaja mahu dia pergi daripada blog aku. cuma aku sudah menyediakan tempat istimewa untuk mereka yang tercinta. sila berbahagia mereka semua di sana. jangan dirisau kalian tak mungkin aku lupa

amboi intro. hehe. pang! sebab gedik. sebenarnya yang pergi dari blog muja hanyalah BLOGLIST muja sebab muja dah buat blog baru khas untuk bloglist. amboi bermuja segala hari ini. sebab tu la muja ni flexible sebenarnya. kih3

muja tahu orang tak ramai yang nak masuk blog tu. ada bloglist je pun. tapi still bloglista antara penyumbang traffic yang hebat. tapi mana tahu kalau korang tetiba rasa nak blogwalking, korang boleh terus masuk blog tu and blogwalking sepuas hati.

muja tak mengharap pun pv banyak kat situ sebab muja created that blog just for me to keep updated with my favourite blogs without making my blog load slower. yang untungnya orang yang ada kat bloglist muja ni, biasanya muja wajibkan diri muja comment di blog tu. maybe ada yang tertinggal tapi yang confirmnya akan sentiasa ada lawatan muja ke sana :D

korang yang rasa nak masuk bloglist di blog baru muja, sila comment di entry ini k :)

BLOG GENG MUJA << BLOGWALK DI SINI :D

14 comments:

  1. fuh..ayat muja yg atas 2 gempak je.tajuk plak xley blah..xpela yg dh lepas 2 lepas la kita yg hidup teruskan perjungn hahah walau xd kena mengena dgn tajuk muja.

    ReplyDelete
  2. ok gak buat blog khusus utk following. tak semak blog yg sll utk update entry. Cdgn yg bagus tu :)

    ReplyDelete
  3. nak masuk :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ayat best lah, saya nak ler berada di bloglist anda...thanks yer...

    ReplyDelete
  5. nk msuk bloglist muja boleh ... ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ain nak masuk bloglist kak ye...

    http://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. perggh...ayat sedih je dgn....i follow you,you follow me http://zulhelmiyazaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. amboi entry muja. mcm dah patah hati jer bila baca. hehe...

    nak jd salah satu calon blglist muja jugk eh...

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. huhuu patah hati..ayat dua dalam satu.
    wish u gdluck dear

    ReplyDelete
  10. nk join jgk dlm bloglist..hehe
    inasazali.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. nak jugak :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com

    ReplyDelete