upin ipin @ bandung jokers terkeluar dari Maharaja Lawak Mega 2012 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 22, 2012

upin ipin @ bandung jokers terkeluar dari Maharaja Lawak Mega 2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

for the first time pada episod ke enam, aku tonton Maharaja Lawak Mega 2012. aku memang tak ikuti pun perkembangan Maharaja Lawak Mega and Maharaja Lawak 2012 yang lain tu. yang aku tengok semalam pun just part Jambu, Bandung Jokers dengan Jozan.

macam biasa, Jozan memang menawan hati and memang tepat-tepat parody kena kata orang yang ditargetnya. nak keluar isi perut rasa time dorang buat pengacaraan 3D semalam. sorang-sorang juri kena. tak terlepas walau seorang. tapi semalam nampak Johan yang macam berusaha lebih keras. tak tahu la kenapa. where were you Zizan??

Jambu nampaknya macam dah jadi pencabar terdekat Jozan. adakah peristiwa sama dimana Jozan kalah di peringkat terakhir akan berulang? kita tahu kan yang program realiti ni tiada yang boleh jangka. sapa boleh agak yang Sepah boleh menang pada siri sebelum ni kalau melihatkan result Jozan yang maintain dok di tangga teratas sepanjang musim.

so, minggu ni Bandung Jokers yang selalu sangat buat drama Upin dan Ipin terkeluar. so, dorang dah boleh balik ke negara halaman. they should be happy kan? anybody agree? hehe.



'welcome home BANDUNG JOKERS,' kata peminat-peminatnya di sana, Indonesia.


No comments:

Post a Comment