yang ditunggu oleh semua blogger :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 08, 2012

yang ditunggu oleh semua blogger :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

lapar betul aku hari ni padahal dah melantak nasi dengan gulai itik di pagi hari lagi. mata melilau semacam saat aku melihat balak hensem di atas meja makan. mencari bahan melantak edisi khas orang tengah frust,, ahaaa!!!! roti diet gardenia yang tak sedap giler plus jem strawberi, baik tak payah makan benda tak sedap kalau ganti dengan jem tu. confirm tak de faedah.

ku bawa beliau ke depan tv sambil nak tengok maharaja lawak siri ulangan. apa la yang dadidu buat tu? aiyaaa.. macam ni ke nak kasi orang gelak? kasi budak kecik macam hana tu okey la. kalau aku. kim salam *tak sedar diri sendiri pun tak lawak. bila time iklan maharaja lawak, terlihat bini yusry. datang keinsafan bila tengok iklan yang ada lisa surihani time dia gitau betapa susah nak cari idea. ok pelawak-pelawak semua. ku mintak maaf.

tiba-tiba!!!!

huda:
kak, mung ambik doh sughak mung? (kak, kau ambil dah ke surat kau?)

aku:
dok agih. (belum)

hana:
dok tepi laptop

aku:
adik, wak maghi meta. (dasar kakak pemalas)

aku sebenarnya dah boleh agak surat cinta dari sapa. aku sengih-sengih je dulu. nak gitau orang takut malu kalau tersalah. tup tup bukak tepat tekaan ku. akhirnya terbukti. bloggers adalah noob yang berjaya. :D



all i can say is alhamdulillah. tak sebanyak orang lain pun kira lepas la belanja makan aku kat ipg for 5 days. terima kasih NUFFNANG. makin semangat aku nak berblogging. :D



22 comments:

  1. congrate . blanja saya boleh x ? hahaha :P

    ReplyDelete
  2. @hazwan hairy aduss,, ti kita date reramai sama blogger baru best :D

    ReplyDelete
  3. wahhh tahniah muja..lps ni makin up lg besttt hehee :D

    ReplyDelete
  4. jelesnyee! :) hehe. tahniahh! *singgah blog syazu yg tak seberapa macam blog kamu neh k*

    ReplyDelete
  5. huyyo!!
    congratz!! XD
    nie yang bersemangat jugak nie!! XD

    ReplyDelete
  6. wah tahniah .. cheque amer belum sampai2 lagi smapai harini :(

    ReplyDelete
  7. tahniah muja..dah 8 orang blogger aku jumpa harini buat entry pasal dapat cek dari nuffnang..aku je tak penah2 lagi dapat..grrr

    ReplyDelete
  8. wah bestnyer..yang saya xnaik2 pom nilai tu..sob2..jadi semangat gak nk blogging nim,,

    ReplyDelete
  9. jeles...saya xpernah dapat sampai sekarang..adesss

    ReplyDelete
  10. ok la tu. belanja mkn untuk 5 hari.untung la :)

    ReplyDelete