akhirnya dia pulang. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 12, 2013

akhirnya dia pulang.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

walaupun hari ni sadis giler hidup aku
aku tenat memang tenat SILA BACA SINI la kawanku
ternyata ada cahaya jugak di akhir hariku
hari ni berjumpa sahabat yang dirindu

balik je asrama amy memberitahu aku
kedatangan sahabat-sahabatku pada malam itu
malam aku berada di rumahku
saje dia mahu menyakiti hatiku

aku pun call la sahabatku aiman
dia baru balik dari australia menyambung pelajaran
huh jelez giler dengan orang yang bijak fikiran
bukan macam aku sekadar dara pingitan

rupa-rupanya dorang tengah on the road pada masa tu
terus kuajak dating denganku
alhamdulillah dorang bersetuju
keluar la aku dengan amy di petang itu

aiman bau australia weh... kih2

rashdan and jija. makin besar. macam aku gak. kih3

korang rasa-rasa secocok tak?

amy yang suka menyelit. kih3

aku memang tak leh lari dari muka pelik. bukak mulut untuk cover muka yang teramat bulat sebenarnya. kih3

ps- waiting for the next dating

14 comments:

  1. wah secocok lah tu... (bunyi jelez)
    ekekeke

    ReplyDelete
  2. BARU TAU PETUA BUKAK MULUT TU..HIHIHI

    ReplyDelete
  3. Petua buké mulut sangat sangat bagus utk cheqkaq praktikkan..Mekasih muja..haha..secocok..bgai pinang dibelah 4..hehe..:p

    ReplyDelete
  4. comel pula muka pelik berbuka mulut gitu .

    ReplyDelete
  5. @Cheq Kaq alamak,, nape belah 4,,, sedey r camni,, grr,,

    ReplyDelete
  6. muja lawa x pkai spek..=)..uits..cock sgt..ehhee..gatai..

    ReplyDelete