apa salahnya menghalalkan semasa muda??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 20, 2013

apa salahnya menghalalkan semasa muda???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

walaupun ramai yang mengutuk tak kurang juga yang tidak senang
aku sokong je lelaki ini kahwin awal walaupun bukan dengan aku

Gambar Majlis Pertunangan Syafiq Yusof Haslam Dan Aiesyah Zainal

walaupun orang kata muda itu untuk enjoy dan belajar semata yang bagi aku salah
at least beliau ada effort untuk menghalalkan yang haram secepatnya bukan macam aku

Gambar Majlis Pertunangan Syafiq Yusof Haslam Dan Aiesyah Zainal

terima kasih buat beliau sebab sudah menginspirasikan aku. inspirasikan aku untuk ____________ (sila isi tempat kosong)

16 comments:

  1. inspirasikan aku untuk kawen awal pas nie. haha xD

    ReplyDelete
  2. cik siti pn nak kawen awal....cuma tak ada calon lagi...hehhe...

    ReplyDelete
  3. nie pic pertunangan kan..bkn kahwin kan??

    ReplyDelete
  4. Bagus...inspirasi untuk kawin cepat dpt mengurangkan dosa...tahniah ye adik muja... salam drpd : suteraungu87.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. takpe dia nak kawen awal...yg penting keluarga pon support...jd takde masalah kot...

    PS; tak sangka pasangan ni telah menginspirasikan muja...hihihi

    ReplyDelete
  6. @ummiaiman tahniah ape nye,, adusss,,, it is not me who is getting married,,, hahaha

    ReplyDelete
  7. wah..bliau da lngkah bendel nih..xpe..shamsul still available kn..hihi...so, muja cpt2 kawen..dah terinspirasi kan?.hahaha

    ReplyDelete