desperation - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 11, 2013

desperation


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

di saat ini aku memang desperate giler
tak leh nak describe dengan kata-kata
sesungguhnya tidak ku peduli nak jadi apa
yang pasti awak mesti jadi saya punya

saya tahu benda ni berlaku semua salah saya
sebab tu perpisahan ni jadi perpisahan yang tidak saya rela
kalau penyebabnya tu logic baru la berbaloi berpisah rasanya
tak kira!!!! awak saya punya!!!!

usaha itu tangga kejayaan kata manusia berjaya
itu yang saya pegang tak kira la orang nak kata apa
hidup engkau engkau yang punya
time kau sedih dorang yang mengata tu tak de

awak, awak saya punya selama-lamanya
tak kira la saya kena buat apa sahaja
kalau boleh buat saya berjaya
saya akan perlakukannya

ubat paling mujarab bagi manusia ialah kasih sayang
saya akan jadi manusia paling penyayang
penyayang buat awak, hanya awak seorang
dengan awak yang buat saya mabuk kepayang

kalau ALLAH nak bagi awak kat saya
sebut je kun fayakun mesti saya berjaya
saya akan reda kalau tiba masanya
tapi saya akan tetap berusaha hingga masa itu betul-betul tiba

saya pernah hilang someone di suatu ketika
saya tak nak rasa sekali lagi peritnya
kali ni menyerah kalah bukan lagi saya
tak mungkin sampai bila-bila

i love you!!!! :D




2 comments:

  1. In Shaa Allah, kalau hati kita bersih dan niat kita betul akan dimakbulkan oleh Allah SWT...

    ReplyDelete
  2. Muja..kenape ni?jgn desperate2 ye lalink..InshaaAllah..dengan izin DIA, ape pun boleh berlaku..:)

    ReplyDelete