Doakan cepat sembuh k - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 03, 2013

Doakan cepat sembuh k

Aku dah nak balik ipg hari ni. Macam biasa kalau nk balik tempat belajar mesti aku lambatkan proses dia. So pagi baru sudahkan proses mengemas barangsementara abah ngan umi g dating di pagi hari as usual.

On the way pun aku dah kena marah dengan abah sebab tak confirmkan dengan kawan aku untuk gi hari ni. Risau jugak abah kat anak sulung comel dia ni ye. Hehe. Sebabnya esok belum lagi start kelas.aku dahgedik nak balik ipg. Actually aku tak beli pape lagi barang2 untuk sem baru ni.so.aku balik ipg awal boleh check barang yang tak de and boleh gi shopping sengsorang esok. sejak single ni tak de pulak yang nak accompany beli barang. *ces aku gedik!!!

aku nak mintak belas ehsan korang supaya boleh doakan yang terbaik untuk aku sepanjang 2013 ni. Doakan aku single sampai jumpa future laki aku betul. Seksa weh nangis hari-hari. Doakan aku 4 flat jugak. 

Love yaaaa!!!

7 comments:

  1. In Shaa Allah...kakak doakan muja berjaya segalanya ek? ^_^

    ReplyDelete
  2. yer yer..skang gak cheqkaq tolong doa supaya muja dapat lelaki idaman & 4 flat..^_^

    ReplyDelete
  3. In Shaa Allah..ape yang muja harapkan tercpai..sntiasa berusaha..

    ReplyDelete
  4. @Farah Waheda Wahid ok.. tq sangat amat kalau yang sudi doakan muja,,

    ReplyDelete