hansel and gretel versi tua - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 12, 2013

hansel and gretel versi tua

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

sedey je tengok traffic blog sejak aku balik ipg untuk belajar ni
yela proses mempromote kurang menjadi kalau bukan dalam cuti
bila dah study mana sempat dah nak ping entry di sana sini
aku rasa macam nak tulis pasal BENDA INI yang akan buat korang geli hati


CLICK BANNER TO JOIN.

pada suatu dahulu ada dua orang beradik main dalam hutan then kena tangkap dengan sorang ahli sihir tapi dorang dapat selamatkan diri. ni versi dorang zaman kecik cenonet. macam mana pulak bila mereka dah besar ni?

so, kalau korang nak cuba nasib
and korang rasa korang kreatif
and korang salu dapat markah karangan tinggi
or bila orang baca karangan korang orang gelak,
korang joinla. senang je task dia. dont worry.

habis baca entry aku baru rasa nak join ek? ok. SILA CLICK SINI AND JOIN :D

ps- harap-harap aku tak tidur dah dalam bas lepas ni. :'(




4 comments:

  1. masih lagi kurang paham menda ni... nnt potia study ok... btw harap perjalanan Muja sampai ke detinasi... ke dah sampai ni?

    ReplyDelete
  2. GA ye muja??? good luck tau muja..hehehe

    ReplyDelete