kelas terakhir - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, January 08, 2013

kelas terakhir

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

perbuatan ini jarang-jarang kami lakukan
membuat majlis sempena kelas terakhir
tetapi sebab kelas ni best and takkan dilupakan
kami buat jugak port luck berdekatan parkir

lupa nak gitau kelas apa
kelas paling malas aku nak melangkah ke tempatnya
sebab panas dan meletihkan kaki ku sahaja
itulah kelas pendidikan jasmani namanya

aku menulis entry ni sambil dengar lagu
lagu tamil yang selama ni aku rasa memang tak best
tapi sebab lagu ni persepsi aku terhadap lagu tamil berubah
korang nak tahu lagu apa sila CLICK HERE.


walaupun dalam gambar di atas ada manusia yang pernah buat hatiku terluka
aku masukkan juga sebab dia sahabatku selama-lamanya
aku tak lupa kenangan indah kami ketika bersama-sama 
tapi hati yang terluka menyebabkan otak tak mudah melupa

7 comments:

  1. yg baju putih tu ke pernah melukakan hati muja?

    ReplyDelete
  2. @Hatimi Tahirruddin ramai la baju putih,, hahaha,, kalau yang laki the one and only tu dia lecturer ler,,, adoiii

    ReplyDelete
  3. *api hati yang terluka menyebabkan otak tak mudah melupa* betul3x :')

    ReplyDelete
  4. rindunya moment mase study dulu...mcm2 kenangan pahit manis ada

    ReplyDelete
  5. pasti yang pernah wat muja terluka tu laa yang akan diingati smpai bile2..

    ReplyDelete